2010. június 20., vasárnap

Mai nap aldasai

Nem tudom szavakba onteni azt a halat es oromet amit erzek a szivemben az Ur irant a mai napert is.Csodalatos nappal ajandekozta meg Isten gyulekezetunket.Amerikabol erkezett hozzank 2 hetre 13 fiatal testver akik a gyerekmisszioban vesznek reszt.Ma delelot a roma gyulekezetekben voltak,delutan pedig nekunk szereztek oromet jelenletukkel.Aldott alkalom volt.Sirva tettek bizonysagot,a roma gyulekezetekben atelt aldasokrol amit nyertek latvan az ottani testverek hitet es oromet meg abban a nehez helyzetben is amiben vannak eggyesek.Halgatvan a bizonysagtevesuket mi is kuzdottunk a konyeinkel(tobb kevesebb sikerrel),latvan azt a szeretetet amely betolti a mi fiatal testvereink szivet.Az Ur ma is merlegre alitott engem es megkellet lassam hianyossagaim a szeretet teren is.Isten aldja meg tovabbra eletuket es munkajukat,valamint segitsen meg bennunket egymas hite altal epulni es novekedni az Urban.

2 megjegyzés:

Piroska írta...

Kosz a videot. Kondor Sanyi mar kerdezte tolem, hogy van-e, orulok, hogy igen... tanulhatnanak toled a fiatalok...szuper no vagy...puszi

elena marin-alexe írta...

Ma bucura binecuvantarile voastre in Isus Hristos.Da EL DOMNUL este echilibrul relatiei dintre credinciosii de orice limba si popor.
Sa ai o zi binecuvantata ANIKO DRAGA.