2010. június 3., csütörtök

Mulasztas

Ma egy nagyon szomoru hirrel kellet szembesulnom mikor mentem az uzletbe.Talalkoztam nehany volt munkatarsaimmal es feketebe voltak oltozve.Mikor megkerdeztem oket elmondtak hogy meghalt egy masik volt munkatarsam ,aki tolem fiatalabb volt .Nagyon megrazott a hir, de ami jobban faj az hogy eszembe jutott hogy volt olyan alkalom amikor mellete kellet dolgozzam es volt ra lehetosegem hogy bizonysagot tegyek es nem tettem.Szegyenkezve kell aljak az Ur elot es bocsanataert esedezem es arra kerem hogy adjon tobb batorsagot a szivembe ,hogy Ot segitsegul hiva merjek batran bizonysagot tenni a mi Megvaltonkrol.Ezt azert szerettem volna megosztani hogy tanulsagul szolgaljon mert olyan sokan vesznek minket korul akik meg nem ismerik az Urat es lehet hogy utolso alkalom amikor bizonysagot tehetunk nekik.Kerem az Urat bocsasson meg mulasztasaimert es segitsen meg husegesebben szolgalni ot es bizonysagot tenni rola.

2 megjegyzés:

Piroska írta...

Kösz, hogy le írtad, még a mulasztásainkra is van kegyelem és bocsánat. A lényeg, hogy tanuljunk belőle. Ismertem??? Őszinte részvétem.

elena marin-alexe írta...

Jön egy nap, amikor mindannyian fog megjelenni Isten trónja előtt, az igazságszolgáltatás. Be kell vallanom, a szeretet, ahogy szerette őt az ő újabb példánya nemzet vagy nyelv, vagy popor.El az Atya és mi az ő gyermekei. Egy este a áldásával Vrancea akarsz!