2011. szeptember 18., vasárnap

Csadalatos napom volt ma

Istenunk kegyelmebol delelott Szaniszlon a roma gyulekezetben vehettunk reszt alameritkezesi unnepsegen.Harom megtert lelek felett volt nagy orom a menyben es a gyulekezetben is.Koszegi Daniel testver hirdette az iget miutan tobb helyrol testverek tettek bizonysagot. Ime nehany kep ,es majd videot is lehetlesz nezni. Isten adjon lelki novekedest minden megtert leleknek!

Delutan atmentunk a Tarcsai gyulekezetbe,ahol halaado unnepseg volt.Olah Lajos lp.testver a Kalotaszentkiralyi gyulekezetbol egy nagyobb csoportal orvendeztette meg a gyulekezetet.Istennek igejet a Kolosse 1:3-14-bol hirdette ,amit a gyulekezet imatsagos szivvel halgatot.Hazaerve meg elerkeztunk az igehirdetesre is.Kivanom hogy mindazt amire az Ur ma minket akar tanitani,vegyuk kello komolysaggal,hogy jo gyumolcsot teremve az Ur dicsosegere es sokak javara elhessunk!


2 megjegyzés:

elena marin-alexe írta...

Frumoasa zi , frumoasă recoltă.Binecuvântat să fie Domnul nostru! Imbrăţişări de la Vrancea draga mea Aniko!

elena marin-alexe írta...

Revin cu rugamintea sa ma sustii in rugaciune.Avem o situatie de rezolvat, cam dificila si nadejdea noastra este in hotararea Domnului. Te rog draga mea uneste-te cu mine in rugaciune.Multumesc, Elena.