2011. szeptember 18., vasárnap

Csadalatos napom volt ma

Istenunk kegyelmebol delelott Szaniszlon a roma gyulekezetben vehettunk reszt alameritkezesi unnepsegen.Harom megtert lelek felett volt nagy orom a menyben es a gyulekezetben is.Koszegi Daniel testver hirdette az iget miutan tobb helyrol testverek tettek bizonysagot. Ime nehany kep ,es majd videot is lehetlesz nezni. Isten adjon lelki novekedest minden megtert leleknek!

Delutan atmentunk a Tarcsai gyulekezetbe,ahol halaado unnepseg volt.Olah Lajos lp.testver a Kalotaszentkiralyi gyulekezetbol egy nagyobb csoportal orvendeztette meg a gyulekezetet.Istennek igejet a Kolosse 1:3-14-bol hirdette ,amit a gyulekezet imatsagos szivvel halgatot.Hazaerve meg elerkeztunk az igehirdetesre is.Kivanom hogy mindazt amire az Ur ma minket akar tanitani,vegyuk kello komolysaggal,hogy jo gyumolcsot teremve az Ur dicsosegere es sokak javara elhessunk!


2011. szeptember 16., péntek

Imahaz megnyito Szaniszlon

Csodalatos alkalman vehettem ma reszt Szaniszlon,ahol Istenunk kegyelmebol imahaz avatas volt.Vendeg lelkipasztor ,szovetsegunk elnoke Dr.Simon Jozsef testver hirdette az iget,aztan mindazok a testverek akik hozzajarultak az imahaz epitesehez rovid bizonysagtevesel,koszontesekkel szolgaltak az Urnak es a gyulekezetnek.Egyutt orulhettunk az angol testverekkel is akik nem csak anyagilag,hanem fizikai munkaval is segitettek az imahaz letrejottet.
Isten aldjon meg minden testvert es testvernot,akik valamenyiben is kivettek a reszuket ebben a munkaban,a Szaniszloi testvereknek pedig lelki novekedest es peldas eletet,hogy sokakat vezessenek meg az Urhoz,hogy megteljen az Isten haza megvaltott lelkekkel.
Vasarnap ugyan ezen a helyen alameritkezesi unnepseg lesz,ahova szeretettel hivnak es varnak masokat is!

2011. szeptember 11., vasárnap

Egy uj tanev !


Istenunk gazdag aldasat kivanom minden iskolat es ovodat kezdo gyerekek eletere!
A gyerekeknek adjon az Ur ertelmet,szorgalmat es kitartast a tanulasban,a tanitoknak pedig bolcsasseget ,sok turelmet,hogy azt amit Isten es a vezetoseg rajuk bizott huseggel vegezhessek!