2011. május 15., vasárnap

Alameritkezes


Az Ur aldja meg testvereink eletet,hogy sok oromben es ima meghalgatasban legyen reszuk,es sokan megterhessenek altaluk!
Mi pedig imatkozzunk tovabbra is ertuk hogy erositse meg Isten oket a hiteletben,es egy szivvel es egy lelekkel szolgalhassuk Urunkat.

Oszinte reszvetunk!

Isten vigasztalasat kivanjuk a gyaszolo csaladnak! Emleke legyen aldott!

2011. május 12., csütörtök

Meghivo!

Vasarnap delelott,alameritkezesi unnepelyt tartunk az Ermihalyfalvi Baptista gyulekezetben.
Hisz orom van a menyben egy megtero felett,de harom felett megnagyobb,es nemcsak a menyben hanem nagy orom nekunk is es ebben szeretnenk osztozni masokkal is.
Sok szeretettel hivunk es varunk mindenkit!

Kepek a menyegzobol

Sokan kertek,hogy tegyek fel kepeket a menyegzorol,es csak azokbol tudok tenni ami nekem is megvan.Elnezest kerek azoktol akik kimaradtak belole,de nekem ennyi van meg.
Sok boldogsagot kivanunk nekik!

2011. május 8., vasárnap

Sok Boldogsagot!

A tegnap menyegzoi Isten tiszteleten es azt koveto vacsoran vehettunk reszt,a Bodo Benjamin es a Gal Evodia testvereinken.Aldott es csodalatos alkalom volt,ahol nagyon jol ereztuk magunkat es ugy az Ige ,mint a vacsorai asztal gazdagon meg volt talalva,amelyet Isten bosegesen megaldott.Ezuton is szeretnenk koszonetett mondani a szuloknek a kimondhatatlan vendeg szeretetukert.
Az Ifju parnak pedig nagyon sok Boldog hosszu ,hazas eletet kivanunk!Kez a kezben,Isten utjan,egymast szeretve ,szeressetek Urunkat,hogy sok oromben es aldasban lehessen reszetek.